هر آنچه در مورد کامپیوتر

اینترنت . کامیوتر

هر آنچه در مورد کامپیوتر

اینترنت . کامیوتر

اینترنت ماهواره ای

 کاربران اینترنت با استفاده از امکانات متعدد قادر به اتصال به اینترنت و استفاده از منابع موجود می باشند. استفاده از خطوط تلفن معمولی ، مودم کابلی ، خطوط DSL ، اینترنت بدون کابل ، نمونه هائی در این زمینه می باشند. در صورتیکه کاربران اینترنت قادر به استفاده از هیچکدام از وسایل ارتباطی فوق نباشند ( بدلیل وجود مسافت زیاد بین استفاده کننده و مرکز ارائه دهنده خدمات مورد نظر ) ، امکان استفاده از اینترنت ماهواره ای وجود خواهد داشت . اینترنت ماهواره ای از خطوط تلفن و یا سیستم های مبتنی بر کابل برای برقراری ارتباط استفاده نمی نماید. در این نوع سیستم ها از یک "بشقاب ماهواره ای " برای ارسال و دریافت اطلاعات ( دو طرفه ) استفاده می گردد. معمولا" در این نوع سیستم ها سرعت ارسال اطلاعات معادل یک دهم سرعت دریافت اطلاعات است . مودم های کابلی  و خطوط DSL نسبت به اینترنت ماهواره ای دارای سرعت بمراتب بیشتری  در رابطه با دریافت اطلاعات می باشند. سرعت اینترنت ماهواره ای ده برابر سرعت یک مودم معمولی است . 

موسسات و شرکت های متفاوتی تاکنون سرویس اینترنت ماهواره ای را در اختیار علاقه مندان قرار می دهند. StarBand,Pegasus Express ,Teledesic و Tachyon نمونه هائی از شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت ماهواره ای بصورت دو طرفه می باشند. سرویس ارائه شده توسط Tachyon در امریکا ، اروپای غربی و مکزیک ارائه شده است . Pegasus Express نسخه دو طرفه DirectPC است .

در اینترنت ماهواره ای دو طرفه از عناصر زیر استفاده می شود :

  • یک "بشقاب " (Dish) با ابعاد دو و یا سه فوت

  • دو عدد مودم ( Uplink,downlink )

  • کابل های کواکسیال بین بشقاب و مودم

در اینترنت ماهواره ای دو طرفه از تکنولوژی IP multicasting استفاده می شود. در این حالت امکان ارتباط 5.000 کانال بصورت همزمان و از طریق صرفا" یک ماهواره فراهم خواهد شد. IP multicasting ، داده های مورد نظر را از یک نقطه به چندین نقطه و بصورت فشرده ، ارسال خواهد کرد( در یک زمان )  . با فشرده سازی اطلاعات ، حجم داده ها کاهش و از پهنای باند موجود استفاده بهینه خواهد شد.

در سیستم DirectPC ( ارائه شده توسط DirectTV) ، کاربران همچنان می بایست از یک ISP استفاده نمایند. در این حالت کاربران برای ارسال اطلاعات در ابتدا می بایست با ISP  تماس و در ادامه اقدام به ارسال و یا دریافت اطلاعات  نمایند.

نظرات 3 + ارسال نظر
سپهر دوشنبه 29 خرداد‌ماه سال 1385 ساعت 11:14 ب.ظ http://mano-tanhae.blogsky.com

سلام وب قشنگی داری تبریک میگم به من سر بزن خوشحال میشم مرسی بای بای

سلام
از بازدید شما از این وبلاگ تشکر بسیار دارم
اگه موافق باشی تبادل کینک کنیم


با تشکر
محسن قاسمی

برنامه نویسی دلفی دوشنبه 29 خرداد‌ماه سال 1385 ساعت 11:34 ب.ظ http://mombaini2006.blogsky.com

سلام وبلاگ خوبی داری
بیا به هم لینک بدیم
خدا حافظ

ممد شنبه 10 تیر‌ماه سال 1385 ساعت 10:44 ب.ظ

از وبلاگت خیلی خوشم اومد
بیا تبادل لینک کنیم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد